Rutes a cavall

  • Category:
  • Date: 05 Jun 2019

RUTES A CAVALL

Cavalca i descobreix el territori meravellós del Baridà, entre la serra del Cadí i els Pirineus, amb cavalls que viuen tot l’any en llibertat, amb una relació de confiança i de mutu respecte, i a un ritme més lent, permetent la contemplació del paisatge, gaudir de la tranquilitat i el silenci.

Passaràs per senders, tarteres, colls de muntanya, boscos, terres salvatges, fent rutes d’un a quatre dies de durada, durant els mesos d’estiu i tardor, on es conecta natura amb cultura, la memoria del territori amb camins ancestrals.

Els grups es limiten a 4 persones per aconseguir una bona unió entre les persones i els cavalls i es treballa amb vincles de confiança per a una equitació conscient.

+info:
Cavalls Guiabosc Baridà
Fundació Miranda

Si organitzes sortides a cavall o sou un grup que volue fer ruta pel Parc Natural Cadí-Mpixeró, la Cerdanya o els Pirineus, contacteu-nos per a poder-ho organitzar amb antel·lació.

A Cal Calsot ens agradan els cavalls, per això comptem amb tot allò que necessites, perquè tu iel teu cavall gaudiu de la vostra estada.

Podreu deixar els cavalls en els prats de la granja de Cal Calsot, ubicada a l´entrada del poble i a 200m. de la casa rural. Allí podran descansar, beure aigua i mensjar herba fresca o farratge.

I recorda, si fas ruta a cavall, gaudiras d´un 5% de descompte.