Rutes a cavall

  • Category:
  • Date: 05 juny 2019

RUTES A CAVALL

Cavalca i descobreix el territori meravellós del Baridà, entre la serra del Cadí i els Pirineus, amb cavalls que viuen tot l’any en llibertat, amb una relació de confiança i de mutu respecte, i a un ritme més lent, permetent la contemplació del paisatge, gaudir de la tranquilitat i el silenci.

Passaràs per senders, tarteres, colls de muntanya, boscos, terres salvatges, fent rutes d’un a quatre dies de durada, durant els mesos d’estiu i tardor, on es conecta natura amb cultura, la memoria del territori amb camins ancestrals.

Els grups es limiten a 4 persones per aconseguir una bona unió entre les persones i els cavalls i es treballa amb vincles de confiança per a una equitació conscient.

+info:
Cavalls Guiabosc Baridà
Fundació Miranda

Si organitzes sortides a cavall o sou un grup que voleu fer ruta pel Parc Natural Cadí-Moixeró, la Cerdanya o els Pirineus, contacteu-nos per a poder-ho organitzar amb antel·lació.

A Cal Calsot ens agraden els cavalls, per això comptem amb tot allò que necessites, perquè tu i el teu cavall gaudiu de la vostra estada.

Podreu deixar els cavalls en els prats de la granja de Cal Calsot, ubicada a l´entrada del poble i a 200m. de la casa rural. Allí podran descansar, beure aigua i menjar herba fresca o farratge.

I recorda, si fas ruta a cavall, gaudiras d´un 5% de descompte.