Retirs de Ioga

RETIRS DE IOGA

Cal Calsot és un indret especial, on l’entorn i la casa conviden a gaudir del silenci i l’harmonia, envoltats de natura, desconnectant de la rutina i de l’estrès per retrobar-te amb tu mateixa.
Un espai idoni per a la la pràctica del ioga, meditació o el mindfulness, un regal per al teu esperit.

La casa

Cal Calsot és una casa lluminosa, d’espais amplis on hi predominen els materials naturals. De disseny racional que
transmet calma perquè hi ha allò essencial.

És un allotjament petit per tant els grups han de ser limitats a un máxim 12 persones per aconseguir l’ambient idoni.

Les habitacions són totes lluminoses, amb vistes als prats i a les muntanyes del Cadí i els Pirineus.

Confortables, espaioses, sense televisor, sense soroll.
Et pots descalçar, el terra és de fusta i càlid.

Cada habitació disposa de dos llits de dimensions 100×200, amb futó de cotó i làtex, ferm i confortable; bany propi, modern, funcional, i amb una àmplia dutxa d’efecte pluja.

La sala polivalent

Disposem del local social del poble, situat a tansols un minut de la casa per a poder organitzar el taller o activitat que necessitis. És un espai gran i lluminós, diàfan, d’arquitectura contemporània.

L’alimentació

L’alimentació és important per nodrir, equilibrar el teu cos i la ment, per això nosaltres ens encarreguem de cuinar àpats deliciosos amb aliments ecològics, de temporada i proximitat, seguint una dieta natural i saludable, vegetariana o vegana, segons les teves preferències.

L´entorn

La casa està ubicada a Montellà, entre les muntanyes del Cadí i dels Pirineus, un entorn idoni per convinar el retir de ioga amb caminades per la natura, o els ‘shinrin-yoku’ també coneguts com a banys de bosc, que ens ajudaràn a empoderar-nos, connectar amb tu mateix, calmant la ment i a les emocions.

Durant l’estada menjaràs i dormiràs bé, gaudiràs de temps per a tu, renovaràs la teva energia, retrobaràs la calma i el benestar en harmonia amb la natura, coneixeràs persones afins a tu i tornaràs a casa amb les piles carregades!

Tens una escola de ioga o fas tallers de
coaching i necesites allotjament
i un espai per a poder- ho organitzar?

Vols practicar ioga en algún dels retirs que preparem? Subscriu-te al nostre newsletter i estaràs al dia de les nostres activitats.