LA CUINA

Cuinem amb aliments frescos de temporada, ecològics i de proximitat, per tal de fomentar l’economia local i reduir la petjada de carboni. Treballem en xarxa amb petits productors artesans del territori, d’aquesta manera coneixem de primera mà la procedència de cadascun dels aliments que us oferim, tots tenen la seva història.

Ens agrada que
mengis d’aquí!

Et convidem a l’esmorzar!

En reservar al nostre web el convidarem a esmorzar cada matí!

És un esmorzar complet, saludable, per gaudir-lo abans de sortir a caminar, o fer una ruta en bici, … si vens a relaxar-te pren-te el temps que calgui, avui no hi ha pressa…

Inclou cafè, te o infusions, llet de vaca o de civada, pa amb tomàquet, fruita, cereals, oli extra verge d´oliva, tot bio.

També formatges i mantega de la Cooperativa del Cadí i melmelades locals.

Ah! i galetes fetes per nosaltres, amb farina ecològica, saludables i boníssimes!

Sopar a Cal Calsot

Sopar a Cal Calsot és opcional i el menú varia segons la temporada.

Consta d’un entrant, un primer, un segon i unes postres. Tenim una carta on podràs triar entre diferents vins i cava ecològics de D O catalanes, cerveses artesanes, tes, infusions o sucs també ecològics.

Compartiràs la taula amb la resta dels hostes, convertint el sopar en un moment per a conversar, compartir experiències, tastant productes de la terra, saludables, ecològics i de proximitat cuinats amb molta estima.

Això sí, com que no som un restaurant i només cuinem per a les persones que esteu allotjades a la casa, necessitarem saber si soparàs amb una mica d’antelació. I recorda, els diumenges no oferim sopars però et podem recomanar algun restaurant de la zona.

Alguns dels nostres plats

Eco-pícnic

Si tens pensat sortir d’excursió i passar el dia a la natura a Cal Calsot tens l’opció d’encarregar un eco-pícnic fet amb amor i amb la nostra filosofia sostenible.

Inclou una peça de fruita de temporada, un suc de fruita, fruits secs, un entrepà amb producte local (formatge, embotit o ous).

També podem adaptar l’eco-pícnic a una opció vegetariana, vegana o a intoleràncies alimentàries.

Amb embolcall residu zero, retornable y reutilizable!

Evita les ampolles de plàstic i les llaunes! Porta la teva cantimplora i per 0’50€ te la reomplirem amb aigua filtrada amb osmosi.

Que opinen de nosaltres:

Petits gestos per a reduir el nostre impacte en el medi

  • Cuinem amb aliments frescos de temporada, ecològics i de proximitat per reduïr les emissions de CO2 i incentivar l’economia local.
  • Paelles de ferro o titani, sense tefló, per cuidar la salut de les persones.
  • Cuinem amb aigua filtrada d’osmosi.
  • Prioritzem els recipients de vidre i evitem els de plàstic d’un sol ús.
  • Reduïm el volum d’escombraries que produïm utilitzant envasos retornables, evitant envasos d’un sol ús i donant prioritat a productes d’embalatge mínim.
  • Eco-pícnic amb envasos retornables i reutilitzables.
  • Fem compost amb les restes orgàniques i reciclem la resta de residus.
  • Productes de neteja amb segells Eco-Label Europeu i Cruelty-free que garanteixen que els productes són poc agressius pel medi ambient, per a la salut de les persones, i sense testar per animals.